about the blog

ENGLISH

Mode voor een maatje meer, de frustraties zijn me gekend. Geen of weinig leuke modieuze kleding. Minder aangename ervaringen in het pashokje want niets past zoals je zou willen. De snit flatteert niet en het oogt al snel “oubollig”.
Na jaren van frustratie ben ik opzoek gegaan naar winkels in het straatbeeld en online die wel aanboden wat ik zocht. En ook al blijft het aanbod beperkt, mijn horizon is breder geworden.
Met deze blog tracht ik volslanke dames zoals mezelf een weg te wijzen in de plus size fashion wereld.

Het merendeel van de voorgestelde kleding zijn online vondsten. Ik begrijp dat dit voor velen een drempel is die kan afschrikken. Foto’s maken het moeilijk om in te schatten hoe het kledingstuk er echt uitziet. Graag zouden we eerst passen voor we bestellen en terugsturen kost meestal geld. De kans op miskopen en de rompslomp van terugsturen verhinderd ons vaak effectief iets te bestellen.

Maar niet getreurd, deze blog geeft je raad. Hier kan je terecht voor reviews over de kwaliteit, de pasvorm en of de maat juist gepast, groter of kleiner uitvalt. Zo hoop ik je te besparen van miskopen. Verder komen stijltips en bestel tricks ook aanbod op deze blog.

Heb jij een voller figuur en herken je de frustraties, abonneer je dan op mijn blog over plus size fashion en mode tips & tricks. Neem ook zeker eens een kijkje op mijn sociale media, zo blijft u altijd op de hoogte.
Zit je met vragen dan hoor ik ze graag.

See you on the spread!

HOME