about me

ENGLISH

Hoi,

Ik ben Ruth, een 29 – jarige volslanke dame uit Sint – Niklaas, België.
Ik heb altijd een voller figuur gehad, al van kinds af aan. Op mijn zwaarste had ik een maat 54, je begrijpt wel dat kleding vinden een moeilijke zaak was… is als maat 48.

Voor mij persoonlijk waren mijn tienerjaren de moeilijkste. Ik werd vaak gepest omdat ik dik was en voelde me niet goed in mijn vel. Als jong volwassene wil je je eigen ik, je “volwassene ik”, ontwikkelen. Daarbij hoort je eigen stijl. Als plus size tiener was dit geen gemakkelijke opdracht.
Gaan winkelen met vriendinnen was voor mij geen leuke uitstap. Ik schaamde me omdat ik nooit iets kon passen in de winkels waar we naartoe gingen. Omdat ik naar winkels moest waar onze moeders winkelden en realiseerde me dat mensen me daarom uitlachten.
Naarmate je ouder wordt en alles beter leert relativeren, ebt de drempel om voor volslanke mode te kiezen weg. Je realiseert je dat beoordelingen van andere mensen er niet toe doen en dat je vooral jezelf graag moet zien. Je leert jezelf aanvaarden zoals je bent en er het beste van te maken.

Desondanks het beperkte aanbod in mode voor een maatje meer ben ik na mijn zoektocht er toch in geslaagd een aantal toffe adresjes te vinden. Hoe meer kleding je vind die je leuk en mooi staan, hoe vaker je tegen jezelf zegt “je ziet er goed uit”. Een zinnetje dat wonderen doet voor je zelfvertrouwen!
Vandaar dat ik deze blog wou opstarten, zodat ik andere vrouwen met rondingen kan helpen en eventueel winkels en merken kan voorstellen die je nog niet kende. Je weet maar nooit misschien wordt je geïnspireerd om je innerlijke fashionista tot leven te brengen.

Veel leesplezier!!

HOME