Suit up!

close up plus size zilvren top en zwarte blazer van MS mode

inghilterra

Een leuk mantelpakje is altijd handig om in je kleerkast te hebben. Je kunt het op zoveel gelegenheden dragen. Zoals op het werk of als je gaat solliciteren, om te netwerken en eventueel zelfs voor een begrafenis ter vervanging van het klassieke zwarte kleedje.

plus size zwart pak van MS mode met zilveren top

Een mantelpakje hoeft niet altijd ouderwets te zijn, tegenwoordig kiezen ook meer en meer celebrities voor een mantelpakje op de rode loper. Het is een fundamenteel en veelzijdig kledingstuk dat niet mag ontbreken in je kleerkast!

plus size zwarte blazer en zilveren top van MS mode

Het is voor volslanke dames niet altijd gemakkelijk om een goed passend mantelpakje te vinden, tenzij je het op maat laat maken natuurlijk.
Als een kostuum niet iets is voor alle dagen of je vind het een beetje kostelijk om er een te laten maken, dan raad ik aan om er een mantelpakje op de kopt te tikken op het moment je er een tegenkomt dat op jouw lijf geschreven is.

plus szie zwart mantelpakje met zilveren top van MS mode

Toen ik dit mooie zwarte kostuum van MS mode zag dacht ik bij mezelf meepakken die handel, ik heb er nog geen en deze staat wel heel mooi, past perfect en zit nog eens comfortabel ook.
De blazer is mijn favoriete stuk, de snit is ideaal en de sluiting is met 1 enkele knop past perfect bij mijn rondingen. De broek vind ik echt geweldig, het heeft een lichte stretch en is zeer comfortabel. De zilveren top in contrast met het zwarte pak vind ik echt de max en maakt de outfit helemaal af.
Dit is nu eens een mantelpakje dat op mijn lijf geschreven staat.

plus szie zilveren top van MS mode

Aan de kassa zag ik een leuke setje parels met halsketting en armband, die zeer leuk bij dit kostuum passen. Het geeft net dat extraatje aan deze klassieke look.
Door te kiezen voor klassieke zwarte pumps maak ik dan weer eerder een power statement.

close up plus size zilvren top en zwarte blazer van MS mode

Mijn outfit.

plus szie zwart pak en zilveren top van MS mode

Klassieke zwarte blazer.

close up plus size zwarte blazer en zilveren top van MS mode

Deze blazer van MS mode is beschikbaar vanaf maat 40 tot en met maat 54 voor 49.99 euro, je vind het hier. Normaliter ga ik bij MS mode voor een maatje kleiner omdat de maten wat groot uitvallen, maar in maat 48 paste deze blazer perfect. Ik zou zeggen dat de blazer ‘true to size’ is, vind hun matentabel hier.

Metallic plissé textured top in zilver.

close up plus size zilveren top van Ms mode

Deze leuke zilveren top van MS mode is beschikbaar van een M tot een 3XL voor 24.99 euro, je vind het hier. Ik vind dit topje echt geweldig en de ‘textured style’ staat zeer leuk. De snit van dit topje is een ‘losse snit’, ik hou doorgaans eerder van een iets meer aansluitend model dus koos ik voor 2 maten kleiner dan normaal. MS mode valt ook iets groter uit qua maten, vind hun matentabel hier.

Klassieke zwarte broek.

pluss size mantelpakje en top van MS mode

Deze broek van MS mode is beschikbaar vanaf maat 40 tot en met maat 54 voor 39.99 euro, je vind het hier. Deze broek heeft een lichte stretch en zit heel gemakkelijk. De pasvorm aan de andere valt dan weer klein uit. Hier kies ik voor een maatje groter dan normaal, je vind hun matentabel hier.
Als het aankomt op klassieke broeken, merk ik dat ik regelmatig een maatje groter moet nemen in vergelijking met jeans. Ik denk dat dit komt omdat er op een jeans meer stretcht zit.

Aangezien deze blog draait om mantelpakjes dacht ik om nog een paar leuke online vondsten met jullie te delen:
Alternatieve mantelpakjes:

Zo beste volgers, deze blog zit er weeral op. Meer plus size mode nieuwtjes op de volgende spread.

Liefs Ruth

HOME

2 gedachten over “Suit up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s