Shoppen in Sint-Niklaas.

inghilterra

Online shoppen voor plus size mode is een ‘must’ maar toch ga ik ook graag eens shoppen met de vriendinnen. Daarom dacht ik hier en daar een blog te wijden aan mode voor een maatje meer in het straatbeeld. En waar beter te beginnen dan mijn thuisstad, ‘Sint-Niklaas citty’.

In het waasland shopping center vinden we plus size winkels zoals MS Mode en Paprika. Daarnaast zijn er ook winkelketens zoals H&M, C&A en Bel&Bo die een plus size collectie aanbieden.

5 leuke plus size adresjes.

1. MS Mode.

plus size store MS Mode

Ik vind MS Mode echt geweldig, hier hebben ze jonge en trendy plus size kledij aan een zeer scherpe prijs. Hun jeans is van goede kwaliteit met een aangename stretch. Hun topjes en jasjes zijn zeer leuk en de nieuwe collectie ziet er fantastisch uit.
MS mode heeft kleding voor een maatje meer vanaf maat 40 tot en met maat 54. Ik vind persoonlijk dat de maten van MS Mode ruim vallen, ze leunen naar mijn mening dichter aan tegen de Nederlandse en Duitse maten dan de Europese. Ik neem bij MS Mode dus een maatje kleiner, je vindt hun matentabel hier.
Ik heb voor jullie een paar van mijn favoriete items uit de nieuwe collectie van MS mode opgelijst.:

2. paprika.

plus size store Paprika

In de Paprika vind je mode voor een maatje meer van goede kwaliteit aan een goede prijs. Paprika trekt een net iets ander publiek dan MS Mode, maar hun nieuwe collectie viel ook bij mij in de smaak. Ik vind dat paprika een goed adresje is voor broeken en hun tunieken zijn altijd speels en kleurrijk. Paprika bied plus size kledij aan vanaf maat 42 tot en met maat 56. Net zoals bij MS Mode vallen ook hier de maten ruim, ik ga bij paprika dan ook voor een maatje kleiner dan normaal. Hun matentabel is een beetje anders dan wat we gewoon zijn, ze werken met nummers van 1 tot 6. Nummer 1 komt overeen met maat 42 en nummer 6 met maat 56, je vindt hun matentabel hier.
Een aantal items uit hun collectie, online en in de winkels beschikbaar.

3. Bel&Bo.

bel&bo winkel

De vestiging van Bel&Bo in het waasland shopping center is vrij recent, ik was hier nog nooit eerder geweest. De plus size collectie Vivella, exclusief voor Bel&Bo, heeft plus size kledij vanaf maat 44 tot en met maat 56. Persoonlijk vind ik dat Bel&Bo klassieke kledij voor een maatje meer aanbied aan een scherpe prijs. Omdat ik hier nog nooit eerder geweest was, heb ik een paar items gepast om te zien hoe hun maten vallen. Ik moet zeggen dat Bel&Bo ‘true to size’ is, dit wil zeggen dat hun maten niet te groot of te klein zijn maar net goed zitten. Je vindt hun matentabel hier.
Ook hier heb ik een paar items uit de collectie opgelijst.:

4. C&A.

C&A winkel

Bij C&A vind je plus size merken zoals CANADA, Clockhouse, Jessica en The Denim. Deze bieden allemaal mode voor een maatje meer aan tot maat 54, sommige items gaan zelfs tot maat 60. C&A heeft casual tot klassieke plus size kledij aan een zeer goede prijs. Hun nieuwe collectie zag er alleszins fantastisch uit. De maten bij C&A zijn ‘true to size’ dus niet te groot of te klein, je vindt hun matentabel hier.
Een aantal toffe items uit de collectie.:

5. H&M.

H&M winkel in wasland shopping

Het H&M filiaal in het waasland shopping center draagt de H&M+ collectie. Deze collectie biedt trendy plus size kleding aan gaande van maat 44 tot en met maat 54.
Je moet in het waasland shopping center wel even zoeken voor je de H&M+ collectie kan vinden, eens gevonden stond ik verbijsterd over het feit dat al de kleding op 2 rekken was gepropt. Ze hangen zodanig dicht tegen elkaar dat je moeilijk kan zien wat ze allemaal in huis hebben of het zelfs volledig over het hoofd ziet, jammer!
H&M+ is een leuk adresje voor jeans en jassen, hun topjes en T-shirts daarentegen zijn altijd ‘oversized’ wat ik persoonlijk niet zo leuk vind. Hun maten laten het al evenzeer afweten en vallen wel heel klein uit. Ik moet bij H&M+ 1 to zelf 2 kledingmaten groter kiezen, je vind hun matentabel hier.
Enkele items uit de collectie.:

Zo volgers, dit was mijn lijstje van leuke plus size winkels in Sint-Niklaas. Meer mode nieuws op de volgende spread.

Liefs Ruth.

HOME

2 gedachten over “Shoppen in Sint-Niklaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s