Cobalt blue jacquard floral dress

plus size dress van studio 8

inghilterra

Volgende maand is het zover, dan vier ik mijn 30ste verjaardag. Ja hoor de fameuze tram 3 is in aantocht en ik dacht me voor de gelegenheid te verwennen met een nieuw jurkje.

plus size blauwe jacquard floral print dress van studio 8

Ik had al een oogje op deze mooie jurk van Studio 8 sinds ik in september naar ‘The Curve Fashion Festival’ geweest was. Op dat moment liet mijn budget de aankoop niet toe en moest ik het op de kapstok van de winkel laten hangen. Onlangs was ik in de ‘sales’ van de bijenkorf aan het rondneuzen en zag ik dat deze jurk met de helft van de prijs was verlaagd. Ik dacht bij mezelf deze kan ik niet laten liggen, dan maar een vroeg cadeautje voor mezelf. Een leuk extraatje en de perfecte jurk om mijn 30ste verjaardag in te vieren.

plus size dress van studio 8

Ik vind deze jurk echt geweldig! De kobalt blauwe bloemen print steekt mooi af tegen de zwarte stof van het jurkje. De pasvorm van de jurk is juist goed en het valt zeer mooi. Om de blauwe jacquard bloemen print echt tot zijn recht te laten komen heb ik de jurk gecombineerd met een paar zwarte nylonkousen en zwarte pumps.

plus size floral dress van studio 8

Studio 8 biedt leuke en trendy plus size kledij aan van zeer goede kwaliteit. De collectie is beschikbaar vanaf maat 40 tot en met maat 54. Toen ik op ‘The Curve Fashion Festival’ was, was ik onder de indruk van hun collectie. Elk item dat de catwalk passeerde viel bij mij in de smaak. Hoewel hun collectie een stevig prijskaartje heeft, vind ik Studio 8 een top merk. Zeker de moeite waard om eens rond te snuisteren, vooral in de solden.

plus size floral dress van studio 8

Mijn Outfit.

plus size floral dress van studio 8

Tarina dress met kobalt blauwe jacquard print.

plus size floral dress van studio 8

Deze leuke jurk van Studio 8 vond ik via ‘de bijenkorf’ voor 92.50 euro, je vind het hier. Het is beschikbaar vanaf maat 40 tot en met maat 54. Ik bestelde maat 46 en het paste me perfect. Studio 8 is “true to size” dit wil zeggen dat de maten niet te groot of te klein uitvallen.

Hieronder nog een aantal jurkjes van Studio 8 die ik helemaal top vind:

Zwarte 100 denier nylonkousen.

Mijn zwarte nylonkousen vond ik bij Yours Clothing UK voor 7 euro, je vind het hier. Yours Clothing UK biedt jonge en trendy plus size kleding aan, aan een zeer scherpe prijs. Ze leveren in België voor 10 euro met een maximale levertijd van 5 werkdagen.

Zwarte plateaupumps.

wide fit platform court heels New Look

Deze zwarte pumps vond ik bij New Look Fashion voor 24.99 euro. Ze hebben een breede pasvorm en zitten zeer comfortabel. Ik bestelde maat 41 en deze pasten me perfect, vind hun matentabel hier. Helaas zijn deze pumps niet meer beschikbaar, je vind leuke alternatieven op mijn vorige blog ‘The perfect little red dress‘.
New Look Fashion heeft een groot gamma aan schoenen in zowel een normale als een brede pasvorm, neem zeker eens een kijkje.

Zo lieve volgers, deze spread zit er weer op, meer plus size modenieuws op de volgende spread.

Lieve groet Ruth

HOME

 

 

 

 

2 gedachten over “Cobalt blue jacquard floral dress

  1. Je hebt weer een mooi item uitgekozen. Die Hadley jurk die lijkt me ook heel erg mooi!!
    Ik heb weer genoten van deze blog aflevering. Je bent een echte inspiratie! Nog veel succes met dit werk!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s