Valintine’s Day

plus size bodysuit van new look curve en kimono van ulla popken

inghilterra

Valentijn staat voor de deur, dus wordt het de hoogste tijd om nog eens alles uit de kast te halen. Kaarsjes, rozenblaadjes, welriekende massageolie, een flesje bubbels en een sensueel setje lingerie, pret en romantiek verzekerd.

plus size bodysuit van new lok curve en kimono van ulla popken

Toen ik dacht een blog te schrijven over plus size lingerie was ik heel enthousiast. Even later drong het tot mij door dat ik dus in lingerie op de foto moet. Ik dacht: “moet ik nu echt in al mijn glorie met mijn dikke billen, mijn cellulitis en vetrolletjes voor de camera gaan staan? Mijn Rubens lichaam zomaar in de schijnwerpers plaatsen?! Nee, echt niet!”.  Toen zei ik tegen mezelf: “komaan Ruth, niet twijfelen, je bent niet voor niets aan deze blog begonnen. Zet die schaamte maar opzij en ga ervoor!”.

plus sie bodysuit van new look curve en kimono van ulla popken

Om drama te vermeiden en mijn onzekerheid te beperken, ging ik opzoek naar iets waar ik me comfortabel en zelfzeker in zou voelen. Mijn oog viel op deze mooie bodysuit van New Look Curve. Om me nog meer op mijn gemak te voelen, voegde ik er deze zwarte kanten kimono van Ulla Popken aan toe. Ik koos voor een paar zwarte stiletto’s om de look af te werken. In deze outfit voel ik me geweldig en kan de shoot niet mislukken.

plus size bodysuit van new look curve en kimono van ulla popken

Onzekerheid is iets wat iedereen wel eens ervaart. Sommigen overkomt het in lingerie of bikini en anderen bij het aanpassen van een nauw aansluitende jurk. Je kunt het dan niet laten om alle kleine minpuntjes van jezelf uit te vergroten en je af te vragen wat anderen ervan zullen vinden, soms ook naar je partner toe. Ook al weet je dat je partner je graag ziet zoals je bent, toch blijft die onzekerheid knagen in je achterhoofd.

plus size bodysuit new look curve en kimono ulla popken

Zelfzekere personen stralen iets uit, iets aanstekelijk, iets sexy, iets wat weinig mensen kunnen weerstaan. Maar hoe wordt je dan zelfzeker? Voor mij persoonlijk is dit een proces van vallen en opstaan en vooral leren om jezelf graag te zien. Ik kreeg vroeger regelmatig te horen: “zoiets kan jij niet dragen, daar ben je te dik voor. Dat is lelijk.” Ik heb die woorden van anderen lang aangenomen als “waarheid” en ze als mijn eigen woorden beschouwd. Door altijd die negatieve woorden te herhalen in jezelf, krijg je wel een heel slecht beeld over jezelf.  Het belangrijkste is dus datgene wat je tegen jezelf zegt, je eigen woorden hebben de grootste inpakt en blijven het langst hangen. Dus maak je gedachten positief en onderlijn alles wat je mooi vind aan jezelf. Kies kleren die jij mooi vind, waar jij je goed in voelt, waar jij in straalt. Sta voor de spiegel en zeg tegen jezelf: “ wat een bom, pracht van een vrouw.” Geef jezelf regelmatig een compliment en vroeg of laat blijven die woorden hangen en worden deze positieve gedachten jouw “waarheid”.

plus size bosysuit new look curve en kimono ulla popken

Dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik als geen ander, zoals ik eerder al zei “met vallen en opstaan”. Maar stap voor stap kom je er wel. En herinner je eraan dat je niet alleen bent, iedereen schaamt zich wel ergens voor. Geniet gewoon van het leven!

plus size bodysuit new look curve en kimono ulla popken

Mijn outfit.

plus size bodysuit new look curve en kimono ulla popken

Red Lace Trim Floral Cupped Bodysuit.

plus size bodysuit new look curve

De bodysuit heb ik gevonden bij New Look Curve, beschikbaar voor 24.99 euro. Je vindt het hier. Deze body is geweldig, het heeft een rekbare soepele stof, de rood met zwarte kant vind ik echt subliem en de voorgevormde cup zorgt dan weer voor een zeer mooie decolleté. Ik heb de bodysuit besteld in maat 90F. Normaliter heb ik maat 85GG maar deze was niet beschikbaar dus bestelde ik een cup kleiner. Ook al geeft deze BH niet de ondersteuning die ik gewend ben, niet dat dit zo heel belangrijk is omdat deze body enkel als blikvanger dient, toch paste de body goed. Voor meer informatie over de maten van New Look, verwijs ik graag door naar hun matentabel, deze vind je hier.

Zwarte kanten kimono.

plus size kimono van ulla popken

Deze kanten kimono komt van bij Ulla Popken, beschikbaar vanaf maat 42/44 tot en met maat 58/60 voor 49.99 euro. Je vindt het hier. Persoonlijk vind ik dat deze kimono de perfecte aanvulling is voor de bodysuit, het is kort, doorschijnend en sexy. De kant vind ik zeer mooi, een van mijn favoriete badjasjes ooit. Ik had de kimono besteld in maat 46 en het paste me perfect. De maten vallen niet te groot of te klein uit, vind hun matentabel hier.

Wide Fit Platform Court shoes.

wide fit stiletto's van New Look

Deze stiletto’s zijn van New Look Fashion, beschikbaar voor 24.99 euro. Ze zijn wide fit en zeer comfortabel. Ik bestelde maat 41 en ze zaten als gegoten, vind hun matentabel hier.

Ik heb voor jullie nog een paar leuke Valentijn alternatieven klaarstaan. Ik heb gekozen om verschillende soorten lingerie voor te stellen, zo vind iedereen wel iets leuk.

red lattice front lace triml slip van New Look
Red Lattice Front Trim Slip New Look Curve
plus size zwarte babydoll van ulla popken
zwarte babydoll Ulla Popken
  • Bailey High Leg Lace Bodysuit van Asos Curve voor 26.67 euro, je vind het hier.
plus size high leg bodysuit Asos Curve
Bailey High Leg Lace Bodysuit van Asos Curve

Zo volgers,

Ik hoop dat al mijn ideetjes jullie hebben geïnspireerd om van Valentijn een gezellige dag en nacht te maken. Volgende keer meer plus size modenieuws, stay tuned.

Liefs Ruth

HOME

2 gedachten over “Valintine’s Day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s