New Year’s Eve party dress.

kaki plus size bodycon dress and wide fit gold glitter shoes from New Look Fashion

2016 was voor mij persoonlijk een geweldig jaar, eentje vol verandering en groei. Een jaar waar acceptatie voor mezelf en mijn lichaam centraal stond.
Dit oudjaar drink ik een glaasje op de liefde voor mezelf en al mijn rondingen.

Kaki plus size body con dress from New Look Curve

Om deze hernieuwde zelfzekerheid in de verf te zetten, wou ik voor oud en nieuw een jurk die mijn rondingen accentueert. Zo wil ik aan iedereen laten zien dat vrouwen met een maatje meer ook trost mogen zijn op hun lichaam.

Kaki plus size body con dress van New Look Curve

Dit gewaagd kleedje vond ik bij New Look Curve. Ik had het al even in mijn kleerkast hangen, maar had nog niet de kans gehad het te dragen… of misschien durfde ik nog niet.
De weg naar zelfacceptatie en zelfliefde kan lang en soms ook hard zijn. En ook al ben ik trost op mezelf en op wie ik ben, toch kan ik het niet laten om zo nu en dan mezelf te bekritiseren en alles te onderlijn wat ik niet mooi vind aan mezelf. Maar ik heb ook geleerd om deze innerlijke kritische stem te doven en tegen mezelf te zeggen: “ je bent een mooie vrouw!”. Ik laat de negativiteit me niet meer lei(ij)den en draag gewoon wat ik wil.

kaki plus size bodycon dress and wide fit gold glitter shoes from New Look Fashion

Dit kleed van New Look Curve is echt geweldig. De stof is stevig maar toch ook soepel en het sluit mooi aan rond mijn lichaam. De gouden tailleriem is een zeer leuk detail en gaat goed samen met mijn gouden glitter schoenen.

kaki plus size bodycon dress met gouden tailleriem van New Look Curve

Mijn Outfit

Kaki plus size bodycon dress en wide fit gouden glitter shoenen van New Look Fashion

Kaki aansluitend kleed met gouden tailleriem.

kaki plus size bodycon dress van New Look Curve

Deze jurk vond ik bij New Look Curve voor 25 euro. Ik heb maat 46 gekocht, deze paste me perfect. De maten van New Look Curve vallen niet te groot of te klein uit, ze zijn “true to size”, vind hun matentabel hier. New Look Curve heeft mode voor een maatje meer vanaf maat 46 tot en met maat 60.
Ik kocht dit kleed in september, helaas is het niet meer beschikbaar. Maar ik heb voor jullie een paar leuke alternatieven opgezocht.

  • Zwarte High Neck Strappy midi bodycon dress van Asos Curve voor 21.33 euro. Vind het hier.
zwarte plus size bodycon dress van Asos Curve
High Neck Strappy Midi Bodycon Dress van Asos Curve
zwarte plus size bodycon dress met peplum van New Look Curve
Peplum Midi Dress van New Look Curve
  • Blauwe Bandage Bodycon dress van New Look Curve voor 20 euro, ook verkrijgbaar in zwart. Vind het hier.
Blauwe plus size Bodycon Dress van New Look Curve
Bandage Bodycon Dress van New Look Curve
bordeaux plus size sequin bodycon dress van New Look Curve
Sequin Bodycon Dress van New Look Curve
zwarte plus size bodycon dress van forever 21+
Ribbed Tank Dress van Forever 21+

 Gold glitter block heel court shoes.

wide fit gold glitter 10.5com hoge hakken van New Look

Deze gouden schoenen vind je bij New Look Fashion voor 14 euro. Het zijn comfortabele schoenen met een  “wide fit” en 10.5 cm hoge hakken. Ik heb ze besteld in maat 41 en ze zaten als gegoten, vind hun matentabel hier.
Ook hier heb ik voor jullie een paar leuke alternatieven klaarstaan.

  • Playfull Wide Fit Pointed heels in champagne. Beschikbaar bij Asos voor 33.33 euro, vind het hier.
Wide fit gold pumps via Asos
Playfull Wide Fit Pointed heels via Asos
gold pump van dorothy perkins via zalando
Metallic Cava klassieke pump via Zalando
  • YEDRA hoge hakken van Menbur. Beschikbaar bij Zalando voor 99.95 euro, vind het hier.

Gold pumps van Menbur via Zalando
Yedra hoge hakken van Menbur via Zalando
Beste volgers, lezers,

Ik wens jullie alvast een geweldig Nieuwjaar. Mogen al jouw wensen en dromen uit komen. Een jaar vol mooie dagen die veel liefde, voorspoed en geluk dragen. Laat de laatste nacht van het nieuwe jaar eens goed knallen en geniet ervan!!
Hopelijk zie ik jullie volgend jaar weer.

Liefs Ruth

HOME

inghilterra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s