The perfect holiday dress.

plus size Lindy Bop 50's swing dress via Succubus

ENGLISH

Jingle bells, jingle bells… Christmas is on the way!!!

Vind je de feestdagen niet geweldig? Ik wel, echt een magische tijd!

plus size Lindy Bop 50's swing dress via Succubus

Als ik aan kerstmis denk, dan denk ik aan gezellige huiskamers met kerstbomen vol lichtjes en kerstdorpjes op schouwen of vensterbanken. Aan verlichte winkelstraten en kerstmarkten met glühwein en jenever. Aan kerstliedjes op de radio, zo vaak gedraaid dat je ze niet meer kan horen. Maar, waar ik het meest naar uitkijk zijn alle feestjes waar samen zijn met vrienden en familie centraal staat.

plus size Lindy Bop 50's swing dress via Succubus

Met mijn gedachten bij feestjes, denk ik aan een nieuwe jurk. Ik dacht om deze kerst te gaan voor iets klassiek, iets retro.
Als ik opzoek ga naar plus size retro kleding, dan neem ik altijd een kijkje op de websites van Succubus, Lady V London, Scarlett&Jo, Lindy Bop en dergelijke. Deze merken verkopen leuke retro jurkjes voor een maatje meer, sommige gaan zelf tot maat 58.

plus size Lindy Bop 50's swing dress via Succubus

Dit plus size retro jurkje vond ik bij Succubus. Mijn oog viel op deze wijnrode Lindy Bop swing jurk en ik was verkocht!
De kleur vind ik geweldig en de floral jacquard reliëf print is echt subliem. De snit van de jurk is perfect, mooi aansluitend aan de taille met een “princess flare” rok. En met een bordeaux petticoat of onderrok geef ik de jurk net dat ietsje meer swing. De V-nek op de rug maakt de jurk helemaal af, exact wat ik zocht!

plus size Lindy Bop 50's swing dress

Mijn gouden pumps van New Look Fashion zorgen voor de nodige glitter & glamour.
Ik voel me als Assepoester met haar glazen muiltjes!

plus size Lindy Bop 50's swing dress en gold gliter schoenen New Look

Mijn outfit.

Wijnrode Lindy Bop Felicia Brocade 50’s swing dress.

plus size Lindy bop 50's swing dress via Succubus

Dit kleed vond ik bij succubus voor 49.95 euro. Het is beschikbaar in wijnrood, blauw en zwart en gaat tot 6XL (maat 52). De levering naar België is gratis en duurt maximaal 7 dagen.
Ik had een 3XL (maat 46) besteld en deze paste me perfect. Ik zou zeggen dat Succubus “true to size” is. Als je niet zeker bent van de maat, dan raad ik aan je op te meten en zo je maat te kiezen. Je vind hun matentabel hier of klik op de link “bekijk matentabel” op deze pagina.
Hieronder nog een aantal plus size retro jurkjes die ik leuk vind:

  • Rode Lindy Bop Grace 50’s Swing Dress. Beschikbaar bij Succubus voor 54.95 euro, vind het hier.
plus size Lindy Bop grace 50's swing dress
Rode Lindy Bop Grace 50’s swing dress via Succubus
  • Champagne kleurige Lindy Bop Aphrodite Dress. Beschikbaar bij Succubus voor 89.95 euro, vind het hier.
plus size Lindy Bop Aphrodite dress
Champagne Lindy Bop Aphrodite Dress via Succubus
  • Bordeaux Dolly & Dotty Veronica Bow 50’s Dress. Beschikbaar bij Succubus voor 49.95 euro, vind het hier.
Plus Size dolly & Dotty Veronica Bow 50's dress
Bordeaux Dolly & Dotty Veronica Bow 50’s dress via Succubus
  • Voodoo Vixen Emrald Lace Flare Dress. Beschikbaar bij Succubus voor 74.95 euro, vind het hier.

plus size Voodoo Vixen dress
Voodoo Vixen Emrald Lace Flare dress via Succubus
Bordeaux banned supersoft lifeform petticoat, 23 inch.

Deze Bordeaux petticoat is te vinden bij succubus voor 49.95 euro in 2 verschillende lengte maten; nl.: 20 inch (51 cm) en 23 inch (58 cm). De petticoats zijn beschikbaar tot XL/XXL, dit is maximaal 98 cm gemeten in de taille. Ikzelf koos voor XL/XXL en deze paste goed. De petticoats accentueren de snit van het kleed en geeft de rok meer swing.

Wide fit Gold Glitter Block Heel Court shoes.

wide fit gold glitter schoenen via New Look

Ik vind deze gouden schoenen echt geweldig. Beschikbaar bij New Look Fashion voor 33 euro, je vind ze hier. Deze zijn “wide fit” schoenen, besteld in maat 40 en zaten als gegoten, hun matentabel vind je hier. De hakken zijn 10.5 cm hoog, maar door de breedte van de hak zitten ze toch zeer comfortabel.
Nog een paar alternatieve glitter pumps voor kerst:

  • Playfull Wide Fit Pointed heels in champagne. Beschikbaar bij Asos voor 33.33 euro, vind het hier.
Wide fit gold pumps via Asos
Playfull Wide Fit Pointed heels via Asos
gold pump van dorothy perkins via zalando
Metallic Cava klassieke pump via Zalando
  • YEDRA hoge hakken van Menbur. Beschikbaar bij Zalando voor 99.95 euro, vind het hier.

Gold pumps van Menbur via Zalando
Yedra hoge hakken van Menbur via Zalando
Zo dat was het weer voor deze spread, ik zie jullie graag terug op de volgende blog.
Ik wens jullie een vrolijke Kest en geniet van de feestdagen!

Liefs Ruth.

HOME

Een gedachte over “The perfect holiday dress.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s